500 g kyllingefilet
1 broccoli
4 gulerødder
2 røde peberfrugt
1 forårsløg
1 squash
1 då kokosmælk
1 då flået tomater
4 limebade
1/2 dl sojasovs
3 spsk sød chilisauce
4 fed hvidløg
1 glas rød currypast
Skær broccolien i små buketter og kom dem kort i kogende vand , blancere dem , hvis du kommer dem direkte i isvand , holder de den flotte grønne farve .
Kom dem derefter på et viskestykke og dryp dem af for vand .
Skrald og skær gulerødder i stykker , ikke for småt skær peberfrugt og sqaus i nogenlunde samme størrelse.
Skær forårs løget i Ca 2 cm stykker , det handlet om at det grønt ikke er alt for småt , så der stadig er bid , når retten er færdig .
Kom olie i en wok og varm det godt op start med at komme gulerødder i ført noget minutter , så sqaus og så forårsløg , kom salt på og steg det lidt , kom det fra i en skål .
Brug nu wokken til kyllingen , kom olie i , den skal være varm , steg kyllingen med knust hvidløg og den røde currypast , kom kokosmælk, flået tomater , sojasovs og limeblade på og lad det simre i 10 min .
Lige inden servering kommes alt det grønne i og gryden slukkes , det skal ikke stå og koge med og blive kedelig .
Smag til med salt , peber , evt mere soja og sød chilisauce.
Spises med kogte basmati ris .
Kommentarer
Send en kommentar