Kylling i rød curry og kokosmælk .




 500 g kyllingefilet 

1 broccoli 
4 gulerødder 
2 røde peberfrugt 
1 forårsløg 
1 squash 
1 då kokosmælk 
1 då flået tomater 
4 limebade 
1/2 dl sojasovs 
3 spsk sød chilisauce 
4 fed hvidløg 
1 glas rød currypast 

Skær broccolien i små buketter og kom dem kort i kogende vand , blancere dem , hvis du kommer dem direkte i isvand , holder de den flotte grønne farve . 
Kom dem derefter på et viskestykke og dryp dem af for vand . 

Skrald og skær gulerødder i stykker , ikke for småt   skær peberfrugt og sqaus i nogenlunde samme størrelse.  
Skær forårs løget i Ca 2 cm stykker , det handlet om at det grønt ikke er alt for småt , så der stadig er bid , når retten er færdig . 

Kom olie i en wok og varm det godt op   start med at komme gulerødder i ført noget minutter , så sqaus og så forårsløg , kom salt på og steg det lidt , kom det fra i en skål . 

Brug nu wokken til kyllingen , kom olie i , den skal være varm , steg kyllingen med knust hvidløg og den røde currypast , kom kokosmælk,  flået tomater , sojasovs og limeblade på og lad det simre i 10 min . 
Lige inden servering kommes alt det grønne i og gryden slukkes , det skal ikke stå og koge med og blive kedelig . 
Smag til med salt , peber , evt mere soja og sød chilisauce.  

Spises med kogte basmati ris . 

Kommentarer