En lille pose Perlebyg
1 Hjertesalat
I lilke Fetaost I olie
1 bakke Små tomater
1 stk Rødløg
1 rød Peberfrugt
1 tsk Gurkemeje
2 Hønsebouilion terninger
OlivenOlie
Salt
Citron
Kog perlebyggen med bollion terningerne og Gurkemeje, det giver den flotte gule farve .og smag.
Sigt vandet fra, Kom det I en skål og lad det kåle ned . Det behøver ikke være køleskabs koldt .
Kom hakket løg , hakket Peberfrugt, Små tomater og Fetaost i, smag det til med olivenolie , Salt og citron
Hjertesalaten skæres og kommes i lige inden servering.
Kyllingefrikadeller :
500 g hakket kyllingefars
2 æg
1 reven løg
Salt
Peber
4 spsk mel
2 spk rasp
1/2 - 1 dl mælk
Rør kødet sej med salt .
Kom ægget i .
Kom reven løg , mel og rasp i .
Kom mælk i , så farsen kan formes til en frikadelle .
Smag til med salt og peber .
Steges på panden i rigeligt smør .
Tzatikki:
1 Agurk
2 dl Græsk yougurt 10%
2 fed hvidløg
Salt
Evt Citronsaft
Riv 1 Agurk og lad den stå et par timer med salt , så væsken trækker ud af agurken .
Vrid væsken fra evt i et viskestykke .
Agurken vendes i yougurten .
Knus 2 fed hvidløg i .
Smag til med salt og Citronsaft.
Kommentarer
Send en kommentar