500 g oksekød
I li vand
4 oksebouillon terninger
1 dåse flået tomat
1 dåse tomatpuré
4 gulerødder
1 stor porre
2 peberfrugt
10 kogte kartofler
1 spsk paprika
1 tsk chili flager
1/2 tsk karry
Olie
Skrald og skær gulerødder i tern , steg dem i olie nogle min i en gryde .
Skær toppen af porren og fjern de yderste blade , halver porren og skyld den godt , skær den I Ca 1cm tykke skiver og kom den I gryden til gulerødderne .
Skær peberfrugten i Ca samme størrelse og rist med .
Kom kødet på og rist det af , sammen med paprika, karry og chili .
Kom tomatpuré på og rist det godt af .
Kom vand på og bouilion terninger .
Tilsidst kommes flådet hakket tomater i .
Smag den til med salt og peber .
Inden servering kommes de kogte kartofler , skåret i tern i suppen .
Serveres med cremfraice og flutes .
Kommentarer
Send en kommentar