Oksekødssuppe med Cremfraice og flutes .



500 g oksekød 

I li vand 

4 oksebouillon terninger 

1 dåse flået tomat 

1 dåse tomatpuré 

4 gulerødder 

1 stor porre 

2 peberfrugt 

10 kogte kartofler 

1 spsk paprika 

1 tsk chili flager 

1/2 tsk karry 

Olie 


Skrald og skær gulerødder i tern , steg dem i olie nogle min i en gryde .

Skær toppen af porren og fjern de yderste blade , halver porren og skyld den godt , skær den I Ca 1cm tykke skiver og kom den I gryden til gulerødderne .

Skær peberfrugten i Ca samme størrelse og rist med . 

Kom kødet på og rist det af , sammen med paprika,  karry og chili . 

Kom tomatpuré på og rist det godt af . 

Kom vand på og bouilion terninger . 

Tilsidst kommes flådet hakket tomater i . 

Smag den til med salt og peber . 

Inden servering kommes de kogte kartofler , skåret i tern i suppen . 


Serveres med cremfraice og flutes . 

Kommentarer