Ramsløgssnurre.









 

2 dl mælk 
50 g gær 
2 dl Græsk yougurt 10% 
2 æg + 1 til pensling 
1 dl olivenolie 
2 tsk salt 
2 spsk honning 
2 dl hvedeklid 
Hvedemel 

Lun mælken og Opløs gæren I mælken . 
Kom yougurt,  æg og olie i . 
Kom salt og honning i . 
Kom hvedeklid og mel i til det slipper kanten i skålen.  
Lad det efterhæve i 30 min . 

Tag nu din kagerulle og lav en bund som når du laver kanelsnegle , smør med pesto og klap nu bunden sammen,  den ene halvdel oven på den anden . 
Skær strimler Ca 2 cm tykke . 
Tvist dem og rul dem sammen til en snegl , kom den løse ende under bunden . 

Lad dem efterhæve  30 min . 

Pensel dem med æg . 

Bag dem ved 180 grader varmluft i Ca 20-25 min . 


Ramsløgspesto : 

1 bundt ramsløg 
1 dl olivenolie 
Saft af en halv citron 
2 fed hvidløg 
100 g pinjekerner 
50 g parmesanost revet 
Salt 


Rist pinjekerner på en tør pande , du kan bruge mandler . 

Kom olie , salt og ramsløg i en foodprocessor,  Blend til det bliver en grøn olie . 
Knus hvidløget i . 
Kom de rystede pinjekerner og parmesanost i og blendt det , ikke alt for længe , smag om det mangler salt . 

Kommentarer