2 dl mælk
50 g gær
2 dl Græsk yougurt 10%
2 æg + 1 til pensling
1 dl olivenolie
2 tsk salt
2 spsk honning
2 dl hvedeklid
Hvedemel
Lun mælken og Opløs gæren I mælken .
Kom yougurt, æg og olie i .
Kom salt og honning i .
Kom hvedeklid og mel i til det slipper kanten i skålen.
Lad det efterhæve i 30 min .
Tag nu din kagerulle og lav en bund som når du laver kanelsnegle , smør med pesto og klap nu bunden sammen, den ene halvdel oven på den anden .
Skær strimler Ca 2 cm tykke .
Tvist dem og rul dem sammen til en snegl , kom den løse ende under bunden .
Lad dem efterhæve 30 min .
Pensel dem med æg .
Bag dem ved 180 grader varmluft i Ca 20-25 min .
Ramsløgspesto :
1 bundt ramsløg
1 dl olivenolie
Saft af en halv citron
2 fed hvidløg
100 g pinjekerner
50 g parmesanost revet
Salt
Rist pinjekerner på en tør pande , du kan bruge mandler .
Kom olie , salt og ramsløg i en foodprocessor, Blend til det bliver en grøn olie .
Knus hvidløget i .
Kom de rystede pinjekerner og parmesanost i og blendt det , ikke alt for længe , smag om det mangler salt .
Kommentarer
Send en kommentar