Stegt kyllingebryst med mangosalat , ris og karrysovs .



 Kyllingebryst 
Steg brystet på en pande . 


Mangosalat: 

Mango 
Tomat 
Rødløg 
Honning 
Citronsaft 
Olivenolie 
Frisk chili 
Salt 
Mynte 


Skær ned langs stenen på mangoen og fjern skralden , skær kødet i tern . 
Bland Mango kødet med små halve tomater  hakket rødløg  og lidt frisk hakket chili . 
Smag olivenolien til med lidt honning , Citronsaft , hakket mynte  og salt og hæld på salaten lige inden servering.  

Karrysovs : 


2 spsk Smør 
1 spsk Karry 
2 spsk Mel 
4 dl Sødmælk 
1 hønse bouilion terninger 
Salt 
Peber 
Lidt æbleeddike 
Hønsebouilion terninger 

Smelt smøret i en tykbundet gryde , det må ikke brune . 
Kom karry i og varm det lidt i smøret . 
Kom mel i og lad det suge smøret helt . 
Kom mælk og boulion terning i og giv det et opkog , lad det koge nogle minutter.  
Smag til med salt , peber og lidt æbleeddike.

Serveres med ris .   

Kommentarer