Kyllingebryst
Steg brystet på en pande .
Mangosalat:
Mango
Tomat
Rødløg
Honning
Citronsaft
Olivenolie
Frisk chili
Salt
Mynte
Skær ned langs stenen på mangoen og fjern skralden , skær kødet i tern .
Bland Mango kødet med små halve tomater hakket rødløg og lidt frisk hakket chili .
Smag olivenolien til med lidt honning , Citronsaft , hakket mynte og salt og hæld på salaten lige inden servering.
Karrysovs :
2 spsk Smør
1 spsk Karry
2 spsk Mel
4 dl Sødmælk
1 hønse bouilion terninger
Salt
Peber
Lidt æbleeddike
Hønsebouilion terninger
Smelt smøret i en tykbundet gryde , det må ikke brune .
Kom karry i og varm det lidt i smøret .
Kom mel i og lad det suge smøret helt .
Kom mælk og boulion terning i og giv det et opkog , lad det koge nogle minutter.
Smag til med salt , peber og lidt æbleeddike.
Serveres med ris .
Kommentarer
Send en kommentar