Tunmousse med brød og frisk salat .




4 då tun i olie 
2 løg 
1/2 li Cremfraice 18%  
2 dl fløde 
Salt 
Peber 
Saft fra en citron 
8 blade husblas 

Kom husblassen i koldt vand . 
Dræn tunen for olie og skild det godt med en gaffel . 
Rør Cremfraice og fløde sammen med salt , peber og Citronsaft.  
Bland tunen godt med dressingen . 
Tag den opbløde husblas op af vandet og smet den i mikrovnen eller over vandbad . 
Tag et par dl af tunmussen fra i en skål og kom husblassen i og derefter over i resten af tunmoussen , så undgår du bedst klumper . 

Tag en skål og for den med film og hæld tunmussen i og lad den stå på køl til den har sat sig , filmen hjælper dig , når du skal tage den ud af skålen igen . 

Pynt med masse af krydderurter og friske stor rejer , du kan også bruge æg og rogn og
Evt laks . 

Spises med en lækker salat og et godt brød og smør . 


Kommentarer