2 løg
1/2 li Cremfraice 18%
2 dl fløde
Salt
Peber
Saft fra en citron
8 blade husblas
Kom husblassen i koldt vand .
Dræn tunen for olie og skild det godt med en gaffel .
Rør Cremfraice og fløde sammen med salt , peber og Citronsaft.
Bland tunen godt med dressingen .
Tag den opbløde husblas op af vandet og smet den i mikrovnen eller over vandbad .
Tag et par dl af tunmussen fra i en skål og kom husblassen i og derefter over i resten af tunmoussen , så undgår du bedst klumper .
Tag en skål og for den med film og hæld tunmussen i og lad den stå på køl til den har sat sig , filmen hjælper dig , når du skal tage den ud af skålen igen .
Pynt med masse af krydderurter og friske stor rejer , du kan også bruge æg og rogn og
Evt laks .
Spises med en lækker salat og et godt brød og smør .
Kommentarer
Send en kommentar