2 svinemørbrad
2 æg
Mel
Rasp
Gulerødder
Olie
Salt
Smør
Pernille
Skrald gulerødder og skær dem halvt igennem langs hele guleroden, vend dem i salt , olie og bag dem Ca 20 min på 180 grader varmluft .
Afpuds svinemørbrad fri for sener og fedt .
Halver mørbraden og slå dem flade med en kødhammer .
Vend i først mel , så æg og tilsidst rasp .
Steg dem på en varm pande i rigeligt smør, Ca 4-5 min på hver side .
Smørsovs.
1 pakke RIGTIG smør kommes i en tykbundet pande , husk at rør undervejs .
Smøret må for alt i verden ikke branke , det skal tages af når det begynder at dufte lidt nøddeagtigt , så er det helt perfekt .
Kom hakket frisk persille i
Server også gerne med en alm kogt kartoffel til og ærter .
Kommentarer
Send en kommentar