Wienerschnitzel med hasselbagt gulerod og brunet smør .



2 svinemørbrad 
2 æg 
Mel 
Rasp 

Gulerødder 
Olie 
Salt 

Smør 
Pernille 

Skrald gulerødder og skær dem halvt  igennem langs hele guleroden,  vend dem i salt ,  olie og bag dem Ca 20 min på 180 grader varmluft . 

Afpuds svinemørbrad fri for sener og fedt . 
Halver mørbraden og slå dem flade med en kødhammer . 
Vend i først  mel , så æg og tilsidst  rasp . 

Steg dem på en varm pande i rigeligt smør,  Ca 4-5 min på hver side . 

Smørsovs.  

1 pakke RIGTIG smør kommes i en tykbundet pande , husk at rør undervejs . 
Smøret må for alt i verden ikke branke , det skal tages af når det begynder at dufte lidt nøddeagtigt , så er det helt perfekt . 
Kom hakket frisk persille i 

Server også gerne med en alm kogt kartoffel til og ærter . 



Kommentarer