Sticky pork

 







800 g svinebryst i tern 


8 spsk soja 

8 spsk brun farin 

8 spsk risvinedikke 

4 spsk sød chilisauce 

2 spsk limesaft 

1 spsk reven frisk ingefær 

1 spsk knus hvidløg 

1 tsk chiliflager 


Svinebrystet koges Ca 5-7 min i Saltet vand , du kan evt komme lidt boulion , hvidløg og frisk ingefær i . 

Sigt vandet fra kødet og steg det gylden på en god  varm pande i olie . 

kom alle ingredienser i en skål og rør det sammen , kom det på en varm pande og når det bobler og tykner til en jævn masse , på en anden pandes steges kødet godt af , når det har fået farve vendes det over i  massen , det vendes til alt kødet er glaseret. 

Serveres med ris , frisk koriander / bredbladet persille ,  frisk Æble,  Peberfrugt,  forårsløg og Saltet nødder . 



Kommentarer