Gullasch med rodfrugtmos.

 







2 pakker skært oksekød Ca 600 g 

1 pakke champignon 

1 glas perleløg 

3 store gulerødder 

1 stor rød peberfrugt 

3 lauerbærblade 

2 spsk paprika 

1 dåse tomatpuré 

1 då flået tomater 

1 pakke cocktails pølser 

1/2 li vand 

2 oksebouillon terninger 

2 spsk sukker 

Salt 

Peber 

Rengør og skær champignon i skiver og steg dem på panden med perleløget som er afdryppet godt for væske . 

Kom kødet i gryden , når det er stegt , kom parikaen på og der efter gyllerødder og peberfrugt i tern og pølser 

Kom tomatpuré på og steg det lidt med og der efter de flået tomater , vand , lauerbærblade og bouilion terningerne . 

Lad det nu simre i Ca 1 1/2 time . 

Smag til med salt , peber og sukker 

Rodfrugtmos : 

500 g kartofler 

200 g gulerødder 

100 g pastinak 

200 g sødekartoffel 

1 spsk smør 

1 dl mælk 

Salt 

Peber 

  • Skrald og skær alle rodfrugter / kartofler i tern og kog det hele godt ud , uden salt . 
  • Dræn vandet fra , kom smør , mælk , salt og peber ved og pisk det sammen med en håndmikser.  

Kommentarer