2 pakker skært oksekød Ca 600 g
1 pakke champignon
1 glas perleløg
3 store gulerødder
1 stor rød peberfrugt
3 lauerbærblade
2 spsk paprika
1 dåse tomatpuré
1 då flået tomater
1 pakke cocktails pølser
1/2 li vand
2 oksebouillon terninger
2 spsk sukker
Salt
Peber
Rengør og skær champignon i skiver og steg dem på panden med perleløget som er afdryppet godt for væske .
Kom kødet i gryden , når det er stegt , kom parikaen på og der efter gyllerødder og peberfrugt i tern og pølser
Kom tomatpuré på og steg det lidt med og der efter de flået tomater , vand , lauerbærblade og bouilion terningerne .
Lad det nu simre i Ca 1 1/2 time .
Smag til med salt , peber og sukker
Rodfrugtmos :
500 g kartofler
200 g gulerødder
100 g pastinak
200 g sødekartoffel
1 spsk smør
1 dl mælk
Salt
Peber
- Skrald og skær alle rodfrugter / kartofler i tern og kog det hele godt ud , uden salt .
- Dræn vandet fra , kom smør , mælk , salt og peber ved og pisk det sammen med en håndmikser.
Kommentarer
Send en kommentar