Små banan muffins med ostecrem og frugt .




Dejen : 
 
3 æg 
170 g sukker 
2 tsk vaniljesukker
125 g mel 
1 tsk bagepulver 
100 smør 
1 moden banan 
100 g hakket mørk chokolade 

Kom æggene i en skål med sukker og vaniljesukker og pisk til det er hvidt og skummende , pisk Ca 5 min . 
Med en dejskraber vendes mel og bagepulver forsigtigt i , så du ikke slår luften ud af massen . 
Smelt smøret , det vendes i når det er kølet ned . 
Nu mosser du bananen med en gaffel og vend den i og til sidst den hakkede mørke chokolade . 
Nu smøres små  muffinforme med smør og dejen hæles i formene . 
De kommes i en forvarmet ovn 170 grader i Ca 15 min . 

Ostecrem  : 

200 g flødeost Neutral 
120 g blødt smør 
180 g flormelis 
2 tsk vaniljesukker 

Røres sammen i en skål , kommes på en sprøjtepose og kagerne pyntes . 
Vi pyntede med sukker violer og spiste lidt frisk frugt til . 


Kommentarer