1 kg kogte kartofler ( gerne en rest )
700 g kyllingepølser ( alle pølser kan bruges)
3 mellem store løg
1 då tomatpuré
6 dl vand
3 dl fløde eller madlavningsføde
1 spsk Karry
2 spsk paprika
1/2 tsk hvid peber
1 spsk sukker
2 hønse bouilion terninger
Salt
Smør til stegning
Hak løget og kom det I en gryde med smør , smøret må ikke brune , steg på lav varme til løget er glasklare og møre .
Skær pølserne i skiver og steg med i gryden med løget .
Kom karry og paprika ved og steg det yderligere et par minutter.
Kom tomatpuré på og steg det kort med .
Tilsæt vand , bouilion terninger og fløde og smag til med peber , sukker og salt .
De kogte kartofler skæres i tern og koges med , alt efter hvilken kartoffel det er, vil sovsen nu tykne , er den ikke tyk nok syntes du , så jævn den lidt med 1-2 spsk maizenamel blandet op i lidt vand og lad den små koge nogle minutter.
Spises med små lune ærter .
Fif : Kog lidt ekstra kartofler en dag du skal ha det alligevel, de kan godt ligge i køleskabet et par dage til du skal bruge dem i retten her .
Kommentarer
Send en kommentar